Борошно різних видів, макуха, шрот, висівки.
Пропонуємо до Вашої уваги борошно виготовлене з частково знежиреного насіння і горіхів. У нашому асортименті борошно лляне, розторопшеве, амарантове, зародків пшениці, макове, виноградної кісточки, конопляне, гарбузове, кунжутне, абрикосової кісточки, соняшникове, кедрова, чорного кмину, гірчичне, пажитникове та інші.
Додаючи наше борошно у ваші хлібобулочні вироби, ви збагатите їх корисний склад, зробите більш легкозасвоюваними та смачними.
Для початку рекомендуємо вводити в невеликій кількості, як дані вид борошна, на відміну від пшеничного борошна вищого гатунку, не вихолощені і мають не тільки грубішу структуру, але й важче "сходять".
Багато перерахованих видів борошна можна вживати в сирому вигляді, робити з них корисні напої, додавати в каші або десерти. Також можна з них варити каші (типу мамалиги), додавати в перші та другі страви, підливи тощо.