Отримують продукт шляхом холодного віджимання горіхових ядер. Відтінок такої олії - насичений янтарний, присмак і запах - типово горіхові. У складі натур-продукту міститься високий (до 77%) вміст поліненасичених жирних кислот (лінолева, ліноленова), каротиноїдів, ретинолу, мікро - і макроелементів I, Ca, Fe, Mg, Cu, Zn. Вона є абсолютним рекордсменом за вмістом вітаміну Е, а також має у складі вітаміни А, С, В, РР, К, фітостерини, фосфоліпіди.
Цілющий продукт проявляє імуностимулюючий, бактерицидний, протизапальний, протипухлинний, регенеруючий, антигельмінтний ефекти.
Загальні рекомендації виглядають наступним чином:
Дорослі: по 1 ч. л. до 3 разів на день за 30 хвилин до прийому їжі не запиваючи водою.
Діти до 1 року: до половини чайної ложки на добу.
Діти 3-6 років: до чайної ложки на добу.
Діти 6-10 років: до двох чайних ложок на добу.
Діти старше 10 років приймають звичайну дорослу дозу.
Вагітні жінки: по 1 ч. л. 1-2 рази на день комбінуючи з їжею.
Перелік захворювань |
Рецепти оздоровлення |
Артрит |
Втирати в суглоби перед сном |
Варикоз, тромбофлебіт |
Горіхову олію з'єднати з кедровою в пропорції 1 до 1. Втирати на уражених ділянках до повного вбирання |
Набряклість ніг |
Цілющу олію змішати з 3 краплями олії розмарину і кипариса. Проводити масаж кожен день, але уникати місць здуття вен |
Атеросклероз |
Вранці натщесерце ½ ст .л. олії, з ложкою меду |
Дерматологічні ураження (екзема, псоріаз, вугри, герпес та ін.) |
По 2 рази на день втирати засіб на ділянках з ураженою шкірою |
З профілактичною метою |
По 1 ч. л. перед їдою 3 рази на день |
Запор |
По 2 ст. л. після вечері, перед сном |
Гельмінтоз |
50 мл продукту пити вранці натщесерце протягом 3 днів |
Геморой |
Олією рясно змочити ватний тампон. Вводити на ніч протягом 10 діб |
Отит |
У кожне вухо закапувати по 5 крапель злегка підігрітого натур продукту. Курс - 10 днів |
Токсикоз |
При нудоті випивати по 15 крапель горіхової олії з лимонним соком |
Приємний смак і аромат дозволяють додавати рослинний натур-продукт в найрізноманітніші страви:
● соуси;
● заправки до овочевих, а також фруктових салатів (додавати туди ще і подрібнений горіх);
● закуски (наприклад, куряче м'ясо + листя салату + виноград + волоські горіхи і олія);
● м'ясні та рибні страви;
● макарони з додаванням зелені;
● десерти - торти, тістечка, різна випічка;
● люля кебаб;
● шашлик;
● морепродукти.
Якщо Ви дотримуєтеся посту, вегетаріанського меню, ведете здоровий спосіб життя або просто дбаєте про своє здоров'я - обов'язково купіть олію волоського горіха. У нашому інтернет-магазині величезний вибір натуральних олій, а також нижчі ціни порівняно з іншими торговими точками.