Какао терте не дезодороване, найвищої якості і дуже ароматне.
100% какао, без консервантів, цукру та підсолоджувачів.
Дуже смачна висока європейська якість.
Склад: какао маса 100% (chocolate liquor)
Енергетична цінність: 665кКал
Жирність: 54%
Білки: 13%
Вуглеводи: 24%
Какао терте отримують шляхом розмелювання подрібнених обсмажених какао-бобів. Процес розмелювання супроводжується нагріванням продукту, що викликає плавлення какао-масла, завдяки чому отримується маса какао тертого має напіврідку консистенцію.
Какао терте використовується в кулінарії при виробництві шоколаду, в тому числі гарячого ароматного напою. Крім того, терте какао - незамінна складова різних косметологічних процедур (маски, обгортання), а також дуже популярне в миловарінні.
Какао терте не містить цукру і будь-яких добавок, тому широко застосовується в косметології: шоколадні маски, обгортання, масажі, ванни. Такі процедури не лише зроблять вашу шкіру ніжною, гладкою і шовковистою, але й подарують задоволення від їх проведення, адже аромат шоколаду відновлює емоційну рівновагу, знижує дратівливість, заспокоює, дає відчуття внутрішньої гармонії і комфорту.
Застосування в косметичних цілях
Маски для обличчя покращують колір шкіри, надаючи їй бронзовий відтінок, пом'якшують і чудово живлять її; підходять для будь-якого типу шкіри, але особливо рекомендується для сухої і проблемної (какао надає регенеруючу дію і сприяє зникненню вугрів і пігментних плям).

Шоколадні маски для волосся сприяють блиску і зміцненню волосся і просто дарують гарний настрій. Шоколадна маска живить волосся і коріння, покращує кровообіг, стимулює ріст волосся. Заспокійливо діє на шкіру голови, сприяє зникненню лупи і зменшує випадання волосся.
Шоколадне антицелюлітне обгортання
Какао терте сприяє розщепленню жирів, тонізує і підтягує шкіру, активізує синтез колагену і еластину, надає потужний антистресову дію, відновлює енергетичний баланс організму, живить, пом'якшує і омолоджує шкіру.
Рецепт 1: 200 г какао тертого розтопити на водяній бані і остудити до прийнятної для тіла температури.
Рецепт 2: 100 г какао тертого, 100 г масло какао розтопити на водяній бані, перед нанесенням додати в суміш 5 г олії андироби і 10 крапель ефірної олії грейпфрута.
Застосування:
- Перед самою процедурою очистити шкіру за допомогою скрабу: він відкриє доступ до більш глибоких шарів, також можна прийняти теплий душ і розтерти проблемні місця жорсткою мочалкою.
- Нанесіть на шкіру шар маси для обгортання за допомогою кисті або рукою.
- Оберніть тіло харчовою плівкою і укутати ковдрою.
- Оптимальний час впливу: 40-60 хв. При бажанні і можливості час можна збільшити до 1,5-2 годин.
- Після закінчення процедури змийте суміш теплою водою за допомогою губки.
Такою сумішшю дуже ефективно користуватися в лазні або сауні.
Повторювати обгортання слід не частіше 2-3 разів на тиждень. Для досягнення видимого ефекту рекомендується пройти курс 8-10 процедур. Потім для підтримки результату достатньо буде однієї процедури на місяць.