70 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Застосування. Ядра мигдалю цілком можна їсти і сирими, але при термічній обробці їх смак посилюється та розкривається. Його використовують для приготування випічки, десертів, кремів, додають до деяких сортів шоколаду. З меленого мигдалю та цукрового сиропу готують традиційну європейську насолоду – марципан. Мигдаль є головним інгредієнтом італійського лікеру амаретто, а також служить для приготування рослинного молока.
Користь. Мигдаль містить легкозасвоюваний білок, який багатий на незамінні амінокислоти, що особливо важливо для вегетаріанського раціону. Клітковина у складі мигдальних горіхів нормалізує травлення та перешкоджає виникненню стрибків глюкози у крові. Оптимальна кількість вітаміну Е в раціоні є одним із необхідних факторів для підтримки краси шкіри та функціонування репродуктивної системи, а поліненасичені жирні кислоти нормалізують рівень холестерину в крові, тим самим запобігаючи розвитку захворювань серця та судин.
Вітаміни: Е, вітаміни групи В Макро- та мікроелементи: кальцій, магній, залізо, фосфор, калій, цинк, мідь, марганець, селен Інші речовини: харчові волокна, незамінні амінокислоти, поліненасичені жирні кислоти Зовнішній вигляд товару може відрізнятись від зображень, представлених на сайті.
Основні | |
---|---|
Виробник | Десналенд |
Вага | 0.1 г |