31 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Кукурудзяний крохмаль широко використовується в кулінарії та кондитерському виробництві. При додаванні в тісто виходить менш сухий і ніжніший бісквіт.
Полисахарид, отриманий із зерен кукурудзи, менш в'язкий, ніж картопляний, він дає гладку консистенцію та відмінно підходить для приготування рідких соусів та десертів.
Картопляний крохмаль утворює більш в'язкий клейстер, що використовується для приготування прозорих кремів-супів та киселів. Також цей продукт абсорбує зайву рідину, тому його додають при випіканні фруктових та сирних тортів.
Особливості:
- надає випічці рівномірну пористу структуру;
- використовується як натуральний загусник.
- є джерелом вуглеводів.
Основні | |
---|---|
Вага | 250 г |