52 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Даний розпушувач викликає підйом тесту, перетворюючись в вуглекислий газ через поєднання тепла і вологості.
Від лужних залишків немає і сліду, оскільки кислотний агент повністю нейтралізує основний агент і таким чином уникає омилення.
- Максимальний результат.
- Не забарвлює тісто.
- Надає бісквіту хороший смак і робить його більш прийнятним для травлення.
Енергетична цінність: 114 Ккал
Поживна (харчова) цінність на 100г продукту:
- білки 2,82 г
- жири 0,4 г
- вуглеводи 24,27 г
Склад: динатрію дифосфат (Е450і), натрію гідрокабронат (Е500іі), пшеничне борошно.
Дозування на кг борошна: пісочного печива (15 г), кексів, мадлену (25 г), заварного тіста (20 г).
Термін придатності: 24 місяці
Умови зберігання: зберігати подалі від вологи і тепла в закритій упаковці
Країна виробник: Франція
Основні | |
---|---|
Виробник | No brand |
Країна виробник | Франція |
Вага | 100 г |
Склад | динатрію дифосфат (Е450і), натрію гідрокабронат (Е500іі), пшеничне борошно. |