455 ₴
Збалансований склад амарантової олії дозволяє використовувати її в медицині та кулінарії. Особливості продукту - приємний трав'яний запах і ніжний горіховий смак. Завдяки цим якостям будь-який салат, каша, суп або закуска будуть ще смачніші, більш поживні та корисніше. Олія з насіння амаранту ідеально підходить для випічки і смаження. Її вживають в чистому вигляді, суворо дотримуючись дозування.
Щоб зміцнити організм, потрібно випивати по 1 ст. л. олії 3 рази на день. У лікуванні більшості хвороб оптимальне дозування - 2 ст. л. на добу. А при онкології фахівці рекомендують ввести амарантову олію в кількості 4 - 6 ст л. на день курсом 3 місяці. Навіть при мінімальних витратах пляшки 500 мл вистачить лише на 2,5 тижні. Тому, з метою лікування, краще запастись достатньою кількістю продукту, ну а кулінарні експерименти не призведуть до великих витрат . Маленька пляшечка амарантової олії - цілком гідний варіант для дієтичного, вегетаріанського чи спортивного меню. Не забувайте перелити олію в скляну тару, яка допоможе зберегти смак і корисні речовини.
Основні | |
---|---|
Виробник | No brand |
Країна виробник | Україна |
Тип олії | Амарантова |
Тип | Нерафінована |
Об`єм | 500 мл |
Упаковка | Пластикова тара |
Кислотність | 0.9 % |
Віджим | Медична екстракція |
Термін придатності | 4 місяці від дати виробництва, після відкриття пляшки - 30-45 днів |