1 071 ₴
Збалансований склад амарантової олії дозволяє використовувати її в медицині та кулінарії. Особливості продукту - приємний трав'яний запах і ніжний горіховий смак. Завдяки цим якостям будь-який салат, каша, суп або закуска будуть ще смачніші, більш поживні та корисніше. Олія з насіння амаранту ідеально підходить для випічки і смаження. Її вживають в чистому вигляді, суворо дотримуючись дозування.
Щоб зміцнити організм, потрібно випивати по 1 ст. л. олії 3 рази на день. У лікуванні більшості хвороб оптимальне дозування - 2 ст. л. на добу. А при онкології фахівці рекомендують ввести амарантову олію в кількості 4 - 6 ст л. на день курсом 3 місяці. Навіть при мінімальних витратах пляшки 1 л вистачить на 1 місяць. Тому, з метою лікування, краще запастись достатньою кількістю продукту, ну а кулінарні експерименти не призведуть до великих витрат . Пляшки амарантової олії - цілком гідний варіант для дієтичного, вегетаріанського чи спортивного меню.
| Основні | |
|---|---|
| Виробник | No brand |
| Країна виробник | Україна |
| Тип олії | Амарантова |
| Тип | Нерафінована |
| Об`єм | 1000 мл |
| Упаковка | Скляна тара |
| Віджим | Медична екстракція |
| Термін придатності | 4 місяці від дати виробництва, після відкриття пляшки - 30-45 днів |