25 ₴
Мінімальна сума замовлення на сайті — 300 грн
Пажитника насіння (Шамбала, фенугрек) - містить харчові волокна, білки, рутин, холін, фосфор, кумарин, лецитин, ефірні олії. Воно використовується в медицині, косметології та кулінарії.
Особливо цінується спеція в країнах Індії та Середземномор'я. Насіння входить до складу багатьох пряних сумішей: карі, чатні, хмелі-сунелі, тощо.
Ціле насіння прянощів додають в розпечену олію перед приготуванням багатьох страв, для додавання їм злегка горіхового чи грибного аромату.
Насіння додають при приготуванні хліба та солодкої випічки. Дуже смачним виходить сир з пажитника, а також бастурма.
Свіже листя шамбали використовують як добавку до салатів, супів, соусів і гарнірів.
Основні | |
---|---|
Виробник | No brand |
Країна виробник | Індія |
Вага | 0.1 г |